Zenica

NAJAVA: Projekat i edukacija “Sigurnost djece u saobraćaju”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pozivamo sve roditelje grada Zenice, kao i sve one koji to uskoro planiraju postati, da u petak 20. 01. 2023. prisustvuju projektu “Sigurnost djece u saobraćaju”. U sklopu projekta biće održano predavanje na temu: “Ispravno korištenje autosjedalica”. Predavanje će biti održano u konferencijskoj sali hotela Biss (ul. Vatrogasni put 1) u 12 sati.

Nakon predavanja, svi roditelji koji to budu željeli, moći će prisustvovati besplatnom pregledu autosjedalica, koje će savjetnica Dijana Maslić obavljati na zeničkom poligonu u periodu od 13 do 15 sati. Organizator ovog projekta je mlada Zeničanka Suada Muzaferija, koja već neko vrijeme uspješno vodi svoj Instagram profil @placeyourpin na kojem svakodnevno objavljuje koristan i kreativan sadržaj iz Travel & Lifestyle oblasti.

Na ideju je došla kada je i sama postala majka i uvidjela kako veliki broj poznanika i prijatelja na pogrešan način koristi, ili još gore, ne koristi autosjedalice uopće. Ističe da je na taj način sigurnost djece u saobraćaju uveliko ugrožena i smatra da će ovaj projekat biti od izuzetne važnosti, kako za roditelje koji često putuju na dalje destinacije sa djecom, tako i za sve one koji autosjedalice koriste samo za vožnju po gradu koja, kako to ona kaže, nije ništa manje opasna od one na autoputu.

Sve učesnike na predavanju očekuju vrijedni pokloni sponzora, a posebne poklone iznenađenja spremaju za sve prijavljene trudnice.

Za učešće na predavanju se možete prijaviti do petka, 13.01., putem privatne poruke na Instagram profilu @placeyourpin ili na broj telefona +38761474614. Broj mjesta je ograničen.

Na besplatni pregled autosjedalica su svi roditelji dobro došli.

Poželjna je prethodna najava.

SPONZORI I PRIJATELJI PROJEKTA:

– Stomatološka ordinacija Terzić
– Zulkaid Skomorac
– Krčma BP, braće Ivana i Andrije Petrović
– Stomatološka ordinacija D&N dr. Nermin Ljubunčić
– Korzo food
– Elvis Alijagić, predsjednik Općinskog odbora SDP
– Aura osiguranje, Alen Kapković
– Kenan Uzunović, KF Inicijativa
– Hotel Biss
– Avon
– Malik slikovnice
– Radionica Ajšun
– Bebily shop
– Bamba kids



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno