Zabava

Najava programa Multiplex Ekran Zenica: film za cijelu porodicu “Povratak Mary Poppins”

Najava programa Multiplex Ekran Zenica: film za cijelu porodicu “Povratak Mary Poppins”  – Multiplex “Ekran” Zenica će i u posljednjoj sedmici 2018. godine publici ponuditi itekako zanimljiv filmski program. Stoga, publiku učekuje jedan novi naslov “Povratak Mary Poppins”, film za cijelu porodicu sa Emily Blunt u glavnoj ulozi. Za ljubitelje epskog spektakla na programu su filmovi  “Bamblbi”, Aquaman”, kao i film “Smrtonosne mašine”. Zbog velikog interesa publike film “Južni vetar” će igrati  od 21:15.  Za najmlađe gledaoce  na programu su “Asterix”, “SPIDER-MAN” i “Grinč”.  Imajući u vidu da u Multiplexu “Ekran” u ponedjeljak 31. decembra neće biti projekcija, već u utorak od 19:00 sati nas očekuje nastavak filmskog programa. U srijedu nas očekuje novogodišnja filmska srijeda, kada će publika po akcijskim cijenama cijeli dan uživati filmskim naslovima.

„POVRATAK MARY POPPINS“

U Disneyjevom Povratku Mary Poppins, Emily Blunt (Djevojka u vlaku, U šumi) glumi savršenu dadilju s jedinstvenim čarobnim vještinama koja čak i rutinski zadatak može pretvoriti u nezaboravnu, fantastičnu avanturu. U ovom najnovijem nastavku, koji posjeduje svjež senzibilitet, ali slavi duh originala, Mary Poppins vraća se kako bi pomogla novoj generaciji obitelji Banks ponovo pronaći radost i čudo nakon gubitka voljene osobe. Zagonetnoj dadilji pridružuje se njen prijatelj Jack, kojeg glumi Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Vaiana). Jack je optimističan nažigač uličnih svjetiljki koji pomaže unijeti svjetlost i život na ulice Londona.

Termini projekcija četvrtak, petak, subota, nedjelja i srijeda od 17:30 i 19:00 sati

 Utorak od: 19:00 sati

Trailer filma “ Povratak Mary Poppins” možete pogledati na linku:

 

 

 

 

 

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem