Kultura

NAJAVA: Predstava “Ako vedriš, vedro je” ponovo u “rodnom” gradu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstava “Ako vedriš, vedro je” koja je nastala u produkciji Studio Teatra a pod pokroviteljstvom projekta Omladinske banke Zenica, ponovo je u svom “rodnom” gradu, svojoj Zenici.

Tekst Almira Nakića na scenu postavljen pod režijskom palicom Zlatana Školjića biće izveden u velikoj sali HKD Napredak Zenica, 08. marta u 19:00h.

Autori predstave u saradnji sa HKD Napredak Zenica i školom glume ART Soba organizuju izvođenje predstave kao poklon svim damama našeg grada povodom Dana žena ali i svim građanima našeg grada.

Predstava donosi priču o prijateljstvu u „mahali“, o zajedničkom odrastanju i sazrijevanju. Govori i o prvoj ljubavi i o tome koliko ona može, ali i ne mora biti varljiva. Jesu li snovi uzaludni i do kada se vrijedi boriti za njih, da li nam prijatelji mogu postati porodica i kada je vedro, ako uvijek mračiš samo su neka od pitanja na koja će posjetitelji dobiti odgovor.

U predstavi igraju: Sara Đidić, Emrah Halilović i Almir Nakić.

Ulaz je, naravno, slobodan za sve posjetitelje.

08.03., 19:00h
Velika sala HKD Napredak Zenica

Vidimo se u teatru.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno