Rekreacija Zenica

NAJAVA: “Pješačenjem do zdravlja- svi na Smetove- svi na snijeg”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PD “Željezara” Zenica pod pokroviteljstvom Grada Zenica , 28.01.2023.godine (subota) organizuje tradicionalnu manifestaciju “PJEŠAČENJEM DO ZDRAVLJA- SVI NA SMETOVE- SVI NA SNIJEG”.

Pozivamo sve građane Grada Zenica da se pridruže ovoj manifestaciji i provedu jedan dan na čistom zraku i prirodi te osjete čari planine Smetovi, a naročito će nas obradovati da se pridruži što više djece, omladine kao i kompletnih porodica , jer je i datum prilagođen njima a to je zadnji vikend zimskog raspusta.

Svi učesnici manifestacije u planinarskom domu Smetovi bit će dočekani čajem i kafom a druženje će biti upotpunjeno zajedničkim ručakom sa tradicionalnim planinarskim grahom.

Okupljanje i polazak je organizovan u 9,00 sati sa platoa ispred Arene sa obaveznim evidentiranjem i prijavom učesnika te podjelom akreditacija. Povratak je organizovan besplatnim autobuskim prevozom sa polaskom u 17,00 sati sa platoa Smetovi.

Hvala svim građanima koji se odazovu na ovu manifestaciju čiji je cilj propagiranje planinarstva , uz jedan planinarski pozdrav VEDRO!!

PD Željezara Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno