Kultura Zenica

NAJAVA: Omladinski hor Zenica povodom Dana nezavisnosti izvodi “Oratorij – Zapis o zemlji”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAJAVA: Omladinski hor Zenica povodom Dana nezavisnosti izvodi “Oratorij – Zapis o zemlji”- Omladinski hor Zenica na čelu sa profesorom Milenkom Karovićem će povodom Dana nezavisnosti u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica izvesti “Oratorij- Zapis o zemlji” i prikladno obilježiti još jedan važan dan u historiji naše domovine Bosne i Hercegovine.

“Mi volimo ovu državu, mi želimo da damo ovoj državi ono što oni koji bi trebali ne daju, sve je formalno, želimo da obilježimo ovaj dan svečano i da ostane jedan veliki trag i performans iza nas” kazao je dirigent Omladinskog hora Zenica maestro profesor Milenko Karović.

Obilježimo zajedno Dan nezavisnosti BIH – Omladinski hor Zenica – Oratorij – Zapis o zemlji – 2. mart 20 h BNP Zenica.

Omladinski hor je tokom 33 godine rada dao snažan pečat kulturno-umjetničkom životu Zenice i Bosne i Hercegovine. Nastupali su širom Evrope i svijeta i bili su jedan od najvećih i najvažnijih ambasadora Zenice.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno