Zabava

NAJAVA: Od četvrtka u kinima uzbudljivi triler “Ekstremni uspon”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da će od sutra, četvrtak 10. novembar, kino repertoari biti bogatiji za još jedan nesvakidašnje životan i uzbudljiv triler.

“EKSTREMNI USPON” (SUMMIT FEVER) je film koji će vas odvesti na najviše vrhove Alpa, u prelijepu ali surovu prirodu i opasnosti koje tamo vrebaju. Doživite na velikom platnu sve o nevjerovatnom životu alpinista i proživite sa njima ono što uspjevaju samo najhrabriji.

O FILMU: Odvažan san da se popnete na najizazovniji trio planina na svijetu uskoro se pretvara u zastrašujuću noćnu moru za grupu prijatelja kada smrtonosna oluja zarobi penjače blizu vrha i odsiječe svaku nadu za spas. S obzirom na to da su sve šanse protiv njih, prijatelji su prisiljeni vjerovati jedni drugima kako bi se spasili na bilo koji način.

Trailer filma možete pogledati na sljedećem linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno