Zenica

Najava manifestacije ”Korakom do plesa”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica već godinama unazad u mjesecu maju organizuje manifestaciju ”Korakom do plesa”, koja se tradicionalno održava u Gradskoj areni ”Husejin Smajlović”.

Manifestacija je to koja na jednom mjestu okuplja djecu vrtića JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica kao i djecu Programa obaveznog predškolskog odgoja i obrazovanja u godini pred polazak u osnovnu školu.

Cilj ove manifestacije jeste da djeca pokretom i pjesmom pokažu nešto od onoga što su naučili u vrtiću i upute nam važne poruke i emocije koje će ponijeti sa sobom kao najveću životnu vrijednost: drugarstvo, ljubav i radost, kako bi kroz život nastavili koračati razigrano, rasplesano i raspjevano.

Prethodne 2 godine pandemija je onemogućila realizaciju ove manifestacije, ali na našu veliku radost ponovo smo u mogućnosti da se u velikom broju okupimo na jednom mjestu i pokažemo šta i koliko znamo i možemo.

Manifestacija ”Korakom do plesa” održaće se Gradskoj areni ”Husejin Smajlović, u subotu, 21.05.2022. godine sa početkom u 12.00 sati.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno