Biznis

Najava info-radionice o YEP Inkubatoru poslovnih ideja u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najava info-radionice o YEP Inkubatoru poslovnih ideja u Zenici – Investicijska fondacija „Impakt“ i Grad Zenica organizuju prezentaciju programa YEP inkubator poslovnih ideja koja će se održati sutra u petak 03.07.2020.godine u Velikoj sali Grada Zenica sa početkom u 10.30 h, te se ovim putem pozivaju svi zainteresovani građani općine da prisustvuju radionici odnosno prezentaciji. Svi zainteresovani građani koji planiraju prisustvo na prezentaciji dužni su se pridržavati higijensko-epidemioloških mjera koje uključuju obavezu nošenja zaštitne maske i održavanje fizičke distance u odnosu na druge učesnike.

Ovo će biti dobra prilika da se kroz interaktivnu diskusiju sa predstavnicima Investicijske fondacije Impakt i Grada Zenica saznaju sve informacije u vezi programa, ali i da se predstave dostupne prilike na području Grada Zenica i povoljnosti prilikom registracije poslovnih subjekata.

Imajući u vidu da je YEP Inkubator poslovnih ideja bio aktivan i tokom 2018.godine biće predstavljena sjajna priča o mladoj preduzetnici Džani Hamedović (Kloko studio) koja će svoje iskustvo i prednosti učešća u programu prezentovati prisutnima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno