Biznis

NAJAVA FORUMA: Boljim nadzorom do efikasnijih javnih preduzeća- JP Autoceste Federacije BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Centri civilnih inicijativa (CCI) organizuju tematski Forum na temu „Boljim nadzorom do efikasnijih javnih preduzeća: JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar“ koji će se održati u četvrtak 15.09. sa početkom u 11:00 sati, a na kojem će uzeti učešće Jadranko Puljić, pomoćnik ministra cestovne infrastrukture u Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija, Elmedin Voloder, direktor JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar, Hatidža Jahić, profesorica na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i predstavnici/e Centara civilnih inicijativa (CCI).

S obzirom na to da su autoputevi u Federaciji BiH tema koja je veoma značajna za sve građane i građanke ovog entiteta, vjerujemo da će Vama kao predstavnicima medija ovaj Forum biti odlična prilika da iz prve ruke saznate sve moguće promjene, kao i trenutno stanje i buduće planove
u vezi ove oblasti a sve u cilju unapređenja Vašeg izvještavanja o ovoj tematici.

Iskoristite priliku i postavite pitanja učesnicima Foruma, slanjem pitanja na email  [email protected] ili putem poruke na Facebook stranici CCI-ja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno