Nogomet

NAJAVA: FK Baton Sarajevo – NK Čelik Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je na rasporedu utakmica četrvrtog kola Druge lige Federacije BiH – grupa “Centar”. Čelik će gostovati u Sarajevu kod ekipe Fudbalski klub Baton na pomoćnom stadionu Koševo. Utakmica se igra s početkom od 16:30 sati.

Šef stručnog štaba, Armin Duvnjak, uputio je pozive za utakmicu sljedećih igračima:

Golmani: Adi Durmo, Emel Mlačo.

Odbrana: Eldar Sivac, Haris Šehić, Davud Arnautović, Selmir Kovač, Harun Šabić, Aladin Isaković, Muris Behadarević, Amar Muslić.

Sredina: Harun Vardo, Mahir Mehić, Ervin Pašalić i Nedžib Sibalo.

Napad: Besim Kolić, Edin Durmiš, Emir Karalić, Ali Međuseljac, Emir Čančar i Mirsad Šijerkić.

Zbog povrede nije mogao računati na Sulejmana Salkića, koji je obnovio ranije dobijenu povredu zadnje lože, Mahira Karića, koji je zadobio manju povredu na utakmici protiv Bosne, Selima Žune, Dženana Smajića i Armina Šarića, koji se i dalje oporavljaju od operacije ukrštenih ligamenata koljena, te Imrana Džaferovića, koji je povrijedio prepone te je i dalje u fazi oporavka.

Sudijsku trojku na današnjoj utakmici čine: Senad Heljić (Sarajevo), Armin Šehović (Visoko) i Adis Aljukić (Kakanj).

Live prenos utakmice neće biti omogućen iz tehničkih uslova na samom stadionu. Naime, zbog velikog broja upita, dužni smo našim navijačima objasniti način prenošenja utakmica. Da bi se live prenos utakmice odradio potrebno je da stadion ima samo jedan uslov, a to je struja. Menadžment, zajedno sa svojim volonterima, obezbijedio je sav potreban dodatni tehnički dio za neometan rad ČZ streama. Međutim, bez struje, koja je potrebna za napajanje laptopa, kamere i prenosivog routera, live prenos utakmice nažalost nije moguće odraditi. Klupski volonteri na svako gostovanje odlaze bez obzira na ranije najavljenu situaciju sa strujom, odnosno da li će iste biti ili ne, te na sve načine pokušavaju iznaći rješenje za datu situaciju.
Klub će u narednom periodu pokušati iznaći rješenje za ovaj problem, kako bi svi navijači imali priliku gledati svoj Čelik gdje god se nalazili. Zahvaljujemo se na razumijevanju!

UG Robijaši 1988 Zenica organizovali su zajednički odlazak na utakmicu te sve informacije možete pronaći na njihovoj zvaničnoj Facebook i Instagram stranici.

Sretno našim Čeličnim momcima!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno