Zenica

NAJAVA: Fitness Studio ZeFit obilježava Svjetski Dan sporta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SVJETSKI DAN SPORTA U FITNESS STUDIU ZE-FIT -27.i 28.05.2023- Svjetski dan sporta nazvan je i Danom izazova (World Challenge day)

Također, najznačajnija je i najmasovnija međunarodna manifestacija sporta.

Tog dana pozivaju se građani svih dobnih uzrasta da dobrovoljno učestvuju u nekoj fizičkoj aktivnosti, vježbanju, igranju, sportskom takmičenju ili sportskom treningu.

Ove godine Fitness studio Ze-Fit otvara svoja vrata i obilježava ovaj važan dan. 27. i 28.05. (subota i nedjelja) kako bi nam se što veći broj naših sugrađana pridružio i trenirao sa nama besplatno taj vikend.

U ova dva dana očekujte druženje, zabavu , upoznavanje sa sjajnom ekipom te degustaciju slatkih proteinskih zalogaja i shake-ova.

U subotu 27.05. Organizujemo radionice sa našim trenerima Velidom Mešinovićem te Harisom Bjeloševićem koje će obuhvatati najvažnije stavke prilikom treninga poput pravilne tehnike, forme, pokreta te neke od najvažnijih i najosnovnijih vježbi poput čučnja,deadlifta itd..

Također u večernjem terminu kružni trening otvoren za sve zainteresovane dame od 19:00h

U nedjelju 28.05. – We challenge you – odnosno dan kada pravimo mali izazov a tri najbolja rezultata za mušku i tri za žensku kategoriju osvajaju nagrade

Molimo da nam se javite i pošaljete Vašu prijavu sa osnovnim ličnim podatcima za učešće u radionicama ili izazovu!

Sport je univerzalno sredstvo razumijevanja i saradnje među ljudima u cilju fizičkog i duhovnog odgoja, vitalnosti i zdravlja, socijalnog odnosa i stavova te unaprjeđenja kvalitete života.

Pozivamo sve sugrađane kako bi ih podstakli na sport, fizičku aktivnost,zdravlje te kako bi ona postala njihov način života.

Jer ZAJEDNO SMO JAČI!
Fitness Studio ZeFit Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno