Zenica

NAJAVA: Dan otvorenih vrata Univerziteta u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Univerzitet u Zenici organizuje Dan otvorenih vrata koji će se održati u četvrtak, 25.04.2024. godine s početkom u 11,00 sati u Kampusu Univerziteta u Zenici. Cilj je da na jednom mjestu okupimo maturante srednjih škola dva kantona i predstavimo studijske programe naših fakulteta, uslove upisa i studiranja, te da ih kroz prijatno druženje i razgovore sa kolegicama i kolegama studentima, ali i nastavnim i administrativnim osobljem, upoznamo sa studentskim aktivnostima, pravima i obavezama koje ih očekuju.

Ovim putem pozivamo i sve naše sadašnje i bivše studentice i studente, te nastavno i administrativno osoblje, da prisustvuju ovom događaju, te da zajedno sa ostalim kolegicama i kolegama ugoste naše buduće studentice i studente.

Planirano je da se događaj održi u krugu Instituta “Kemal Kapetanović” – na platou kod Rektorata, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta sve aktivnosti će biti realizirane u zatvorenom prostoru (holu FIPN-a i Medicinskog fakulteta).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno