Zenica

NAJAVA: Alfa Kids Festival u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pozivamo vas da se pridružite događaju koji Alfa Romeo Klub Zenica organizuje za najmlađe u našem gradu – treći Alfa Kids Fest!

Ova zabava za djecu će se održati u petak 31.5.2024. od 19 do 22 h u samom centru grada, na Trgu Alije Izetbegovića. Predstavlja jedinstvenu priliku za djecu da se odlično zabave, plešu, nauče nešto novo.

Očekuje vas:

  • Specijalni gost Kike Budalike – djeca će imati priliku susresti se sa svima poznatim likom Kiketom i uživati u njegovom nastupu punom smijeha i zabave.
  • Facepainting – Profesionalni facepainteri će biti prisutni kako bi ukrasili lica djece maštovitim likovima i uzorcima.
  • Maskote – simpatične maskote će se družiti s djecom, stvarajući veselu atmosferu.
  • Balon animator – vješto će oblikovati balone u različite oblike.
  • Društvene igre i radionice – djeca će se moći pridružiti raznim igrama i radionicama prilagođenim njihovom uzrastu i interesima. Pobjednike igara očekuju i mini pokloni.
  • DJ Bashy – zadužen za dobru muziku i atmosferu na festivalu.
  • Nastup Plesne akademije Victory – naše uspješne zeničke plesačice će izvesti svoje najbolje plesne tačke, a plesu će se moći pridružiti i svi prisutni.
  • Radionica crtanja na automobilu – djeca će imati priliku izraziti svoju kreativnost sudjelovanjem u radionici crtanja na jednom od izloženih Alfa Romeo automobila.
  • Mini izložba Alfa Romeo automobila.

Specijalni gosti ovog festivala će biti i štićenici JU “Dom-porodica” Zenica, a dobrodošli su svi naši mali sugrađani koji žele odličnu zabavu.

Generalni sponzor trećeg Alfa Kids Festa je Telemach BH.

Podršku u organizaciji su pružili i prijatelji Alfa Romeo kluba Zenica: Namještaj Serdarević, Restoran Mazića Han, Servis Energia, Studio RAS Mahira, Auto-servis Mahdi, Mušović Company, TR Kratina, Auto-servis Kesić, Aura Osiguranje, Servis Klime i drugi prijatelji kluba.

Očekujemo Vas!

Uprava Alfa Romeo Cluba Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno