Info

Nagradna igra za djecu: NACRTAJ ATOSA – OSVOJI NAGRADU

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Spisateljica Ajna Dedić, autorica edukativno-zabavnog materijala za djecu pokrenula je NAGRADNU IGRU ZA DJECU “NACRTAJ ATOSA – OSVOJI NAGRADU

Za ATOSA je u spasilačkoj misiji u Turskoj čuo cijeli svijet i dao je veliki doprinos spašavanju ljudskih života, a spisateljca Dedić je velika ljubiteljica životinja, te je i sama vlasnica četiri psa.

Kroz “Čarobne bajke” djecu uči o prirodi, životinjama, odnosu prema životinjama, odgovornosti, emocijama, te ih motiviše za čitaju, crtaju, boje i uče pjesmice i da za to  budu nagrađena (Nagradna igra Čarobni izazov o kojem više detalja možete pročitati u “Čarobnim bajkama”)

Nagradnu igru organizuje sa ciljem da se svi zajedno ATOSU i njegovom vlasniku zahvalimo i na ovaj način, putem dječijih crteža,  a da djeca za to budu nagrađena i da im roditelji ispričaju ko je ATOS, šta je to pas tragač, šta to još psi mogu i sl., a o čemu svakodnevno piše na svojoj Polonica ART stranici.

Detalje nagrade igre pročitajte u tekstu koji slijedi:

🐶NACRTAJ ATOSA – OSVOJI NAGRADU 🎁🎁🎁

🎁NAGRADNA IGRA ZA DJECU 🎁🐶

Draga djeco!

Cijeli svijet je čuo za ATOSA, zeničkog psa tragača koji je dio tima zeničke GSS pa je Polonica ART odlučila da vas pozove da učestvujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti nagrade za Atosov crtež.

Naime, ATOS je zajedno sa drugim psima tragačima iz cijelog svijeta dao veliki doprinos u traženju i pronalasku ljudi zatrpanih u ruševinama u Turskoj, a koje su posljednica zemljotresa. Svaka minuta pronalaska nestalih je bila od velikog značaja za njihovo preživljavanje i upravu su psi tragači ti koji su dali ogroman doprinos pronalasku nestalih.

Ovom nagradnom igrom Polonica ART želi nagraditi najkreativnije, a pravila su sljedeća:

1. Nacrtajte ATOSA (u kakvom god želite ambijentu)
2. Tehnika crtanja: po želji (odaberite onu koju najviše volite)
3. Pravo učešća imaju: djeca iz cijele bih starosti do 10 godina
4. Igramo se do 28. februara 2023.godine kada ćemo proglasiti pobjednike
5. Fotografije crteža pošaljite na Polonica ART stranicu sa vašim podacima (ime i prezime, grad, starost i kontakt telefon roditelja)

Nagrade: Edukativno-zabavni materijal:
1.”Čarobne bajke”, “Čarobna bojanka”, “Čarobne bajke i bojanka” autorice Ajne Dedić koje djeci omogućuju učešće u još jednoj nagradnoj igri (više u knjigama) + igra memorije
2. Edukativno – slovne ploče (od drveta, u boji) + “Čarobna bojanka”
3. Igre memorije (koloritne – od drveta) + “Čarobne bajke i bojanka”

Tri najkreativnija crteža će biti nagrađena i poklonićemo ih g. Almiru, vlasniku Atosa kao mali znak zahvalnosti za sve što su učini u ovoj misiji.

🎁Ukoliko učesnici nisu iz Zenice, snose troškove poštarine ukoliko dijete osvoji nagradu.
U Zenici lično preuzimanje!🎁🎁🎁

Sretno i neka čarolija počne!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno