Zenica

NAGRADNA IGRA: osvoji ulaznicu za utakmicu NK Čelik – FK Željezničar uz pomoć prijatelja iz Zenice koji živi u dijaspori

NAGRADNA IGRA: osvoji ulaznicu za utakmicu NK Čelik – FK Željezničar uz pomoć prijatelja iz Zenice koji živi u dijaspori – Zenička razvojna agencija ZEDA organizuje nagradnu igru kojom će povezati prijatelje iz Zenice i dijaspore.

Dijasporo, počastite kartom za utakmicu prijatelja iz Zenice! 😉

Učestvovati mogu svi koji žele osvojiti kartu, a koji imaju prijatelja IZ ZENICE koji živi u dijaspori. Prijatelj iz dijaspore će pomoći prijatelju iz Zenice koji želi osvojiti nagradu da osvoji kartu za utakmicu koja će se održati u subotu, 10.augusta tako što će:

  1. Onaj ko želi kartu za utakmicu na Facebook stranici Agencije ZEDA (isključivo na ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ ) TAGGOVATI (označiti) prijatelja iz Zenice koji živi u inostranstvu koji će mu pomoći u osvajanju nagrade
  2. Učesnik nagrade igre mora lajkati i šerovati nagradnu igru na svom profilu i staviti na PUBLIC
  3. Prijatelj iz Zenice koji živi u inostranstvu će popuniti formular http://bit.ly/DijasporaFL

u koji će unijeti svoje podatke (tačnost podataka će biti provjerena) i na taj način automatski omogućiti prijatelju iz Zenice da direktno učestvuje u nagradnoj igri.

Učesnici napišite kontakt telefon na Facebook profil Ajna Hodžić https://www.facebook.com/ajna.hodzic.3 ili na [email protected] ili javite na 032 449-412 da se dogovorite oko preuzimanja karata.

Nagradna igra traje do sutra (09.08.2019.) do 15:00 biti proglašeni sretni dobitnici koji će nagradu moći preuzeti u Agenciji ZEDA. Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić (032 449-412)

Zaigrajmo zajedno!

NAPOMENA:

Ova aktivnost se realizuje u cilju provođenja aktivnosti projekta  “Dijaspora za razvoj” (D4D) u kojem je Grad Zenica jedan od partnera.

Sve usluge, ponudu i ono što žele, a nemaju, moći će istaći i navesti kao nešto što smatraju da može/treba/mora bolje.

Unaprijedimo grad zajedno!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem