Politika

Na svečanoj sjednici Naroda i Pravde Zenica potvrđenja i predstavljena lista kandidata za predstojeće Lokalne izbore 2020.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na svečanoj sjednici Naroda i Pravde Zenica potvrđenja i predstavljena lista kandidata za predstojeće Lokalne izbore 2020. – Jučer, 18.08.2020. godine, održana je svečana sjednica političke organizacije Naroda i Pravde Zenica, gdje je potvrđena i predstavljena lista kandidata za predstojeće Lokalne izbore 2020. za GV Grada Zenice.

Listu Naroda i Pravde za predstojeće Lokalne izbore 2020. čine kandidati koji se prethodno nisu bavili politikom, nisu obnašali javne funkcije, nemaju afere na svome kontu, nisu varali, lagali i krali imovinu i novac građana Zenice.

Iznimno nas raduje činjenica da smo uspjeli na jednom mjestu okupiti toliko hrabrih, dokazanih, sposobnih, čestitih i vrijednih osoba. Naša lista je sastavljena od stručnih ljudi – doktora, ekonomista, pravnika, kriminologa, socijalnih pedagoga, boraca, ratnih vojnih invalida, studenata, penzionera, direktora privatnih firmi i vlasnika privatnih firmi.

Kandidatska lista Naroda i Pravde Zenica za predstojeće Lokalne izbore 2020. za GV Zenica predstavlja spoj mladosti i iskustva. Zastupljenost mladih na listi je 58,6%, dok žene čine 44,8% liste, a prosjek godina je 35.

Tu listu čine kandidati koji žele isključivo svojim znanjem, radom, trudom i zalaganjem da rade u korist i za dobrobit svih građana Zenice.

Jer Zenica je CENTAR!!

GO Narod i Pravda Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno