Rukomet

Na sjednici UO RK Čelik izvršena nova imenovanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na sjednici UO RK Čelik izvršena nova imenovanja – Na sjednici Upravnog odbora Rukometnog kluba Čelik izvršena su nova imenovanja. Tako je za asistenta šefa stručnog štaba prof. Seldina Rizvanovića imenovan Sanel Hasanović, a za trenera u Školi rukometa RK Čelik, koja je sve veća i sve jača, imenovan je prvotimac RK Čelik Slaven Šijaković. Šijaković je inače završio Višu trenersku školu u Banja Luci.

Zbog povećanja broja polaznika u Školi rukometa RK Čelik, od sada će dvije ekipe ove Škole trenirati Nedim Šehić, kao rukovodilac škole, zatim, Slaven Šijaković i Sanel Hasanović. Inače, Rukometni klub Čelik je prijavio dvije svoje ekipe iz Škole rukometa Čelik za zvanično takmičenje u rukometnoj ligi za mlade.

Ulaznica za cijelu sezonu 10 KM!

Prema odluci Upravnog odbora RK Čelika štampane su predplatničke ulaznice za sve utakmice RK Čelik do kraja decembra ove godine.
Cijena ulaznice je 10 KM i važi za sve prvenstvene, Kup i prijateljske utakmice do 31. decembra.

– Želimo da omasovimo prisustvo utakmicama, a 10 KM je zaista simbolična cijena za sve utakmice – rečeno je na sjednici Upravnog odbora. – Naši aktivisti će obilazi radne organizacije, fakultete, škole i druge institucije i nuditi predplatničke karte… Uzdamo se u privrženost Zeničana svom klubu – kažu u Upravi Čelika.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno