Biznis

Na Malak Farmi izgrađeno jedinstveno dječije igralište “Dječija Malak Farma”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Inovativno dječije igralište sa mnoštvom kreativnog sadržaja za igru i učenje.

U sklopu projekta i ideje “Igrajmo se i učimo na Farmi“ na Malak Farmi je izgrađeno edukativno dječije igralište pod nazivom “Dječija Malak Farma“.

Na projektu edukativnog dječijeg igrališta angažovani su profesionalci koji su pomno dizajnirali svaki kutak u kojem će se djeca rado zaigrati, a pri tome i doživjeti i osjetiti Farmu i život na selu na njima svojstven način, te učiti i razvijati svoje kognitivne, kreativne i motoričke sposobnosti kroz lijepu igru.

Briga o najmlađima i učenje kroz igru

Vodeći se izrekom: „Na mladima svijet ostaje.“, stručni tim ljudi sa Malak Farme se odlučio da miloj djeci i mladima, koji su najvrijedniji  dio društva na jedinstven način, kroz zabavu i igru, predstavi život na selu i vrijednost sela i prirode. Igrajući se i obilazeći razne tematske cjeline igrališta, djeca imaju priliku steći sliku o tome kako to izgleda život na selu.

Tematski izgrađene cjeline za interaktivno učenje

Edukativno igralište “Dječija Malak Farma“ odlikuje visok standard sigurnosti sa tematski izgrađenim cjelinama u kojima će mališani sigurno pronaći kutak za sebe.

Unutar “Dječije Malak Farme“ djeca imaju priliku da posjete male pogone Seljaka, Mljekara i Mesara, te da vide koju to sve opremu Farmer koristi u svom radu na Farmi.

U sklopu igrališta, izgrađen je i mali amfiteatar od drveta u kome možete održati čas u prirodi ukoliko dolazite na školski izlet.

Pored amfiteatra, na igralištu se nalaze i mnogi drugi zanimljivi objekti poput: kuhinje sa posuđem, improvizovanog bunara za vodu, table sa edukativnim igricama, traktora u svojstvu tobogana i još mnogo zanimljivih objekata koje će oduševiti mališane.

Drvo, kao jedan od plemenitih materijala uglavnom preovladava u konstrukciji svih objekata na dječijem igralištu.

 

Malak Farma – mjesto za cijelu porodicu

Osim što ćete Vašoj djeci priuštiti nezaboravan dan na Dječijoj Malak Farmi, Malak Farma nudi i mnoge druge aktivnosti za djecu i(li) odrasle, od adrenalin parka za djecu i odrasle, zip-line-a za djecu i odrasle, jahanja konja, paintball-a i api terapije, a uz sve to u restoranu u sklopu Malak Farme imate priliku probati pravu domaću hranu koju domaćini pripremaju od domaćih, zdravih namirnica koje proizvode vrijedni Seljak, Mljekar i Mesar. Na Farmi se nalazi i pregršt lijepih šetnica i šadrvana u kojima možete uživati u pogledu na okolnu prirodu.

Nove cijene ulaznica za Malak Farmu.

Od subote, 24.6.2023. na snazi su nove cijene ulaznica na Malak Farmi.

Cijena ulaznica za djecu, u koju je uključen ulaz na Farmu, besplatan Seljakov domaći sirup sok i cjelodnevni pristup dječijem igralištu je 5 KM. Dolazak nije potrebno rezervisati osim u slučaju da se radi o većim grupama djece kao što su organizovane posjete škola ili vrtića.

Ulaznica na Malak Farmu za odrasle je 7 KM, u nju je uključen ulaz na Malak Farmu i besplatan Seljakov domaći sirup sok.

Više informacija o projektu i ostalim aktivnostima možete dobiti putemi info broja: 061-901-900, info e-maila: [email protected] ili putem profila društvenih mreža Malak Farme https://www.facebook.com/MalakFarma i https://www.instagram.com/malakfarma/ .

Domaćini sa Malak Farme svoj djeci poručuju: „Dođite da zajedno učimo i igramo se na Malak Farmi“.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno