Nogomet

Na inicijativu i molbu NK “Čelik” očišćen teren “Šljaka”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na inicijativu i molbu NK “Čelik” firma “Špic Beton” je uklonila i očistila vegetaciju sa terena zvanog “Šljaka” na lokaciji Plandište.

“Prije svega bih se zahvalio u ime NK “Čelik” i u ime omladinskih selekcija firmi “Špic Beton” koja se bez ikakve naknade prihvatila cjelodnevnog zadatka i uklonila vegetaciju sa lokacije koja je bila godinama zapuštena. Cilj nam je bio obezbjediti malo bolje uslove prije svega za juniorsku ekipu zbog veličine terena, a pogotovo zbog zgusnutih termina na A i B terenima na Kamberovića polju.

Ovo je privremeno rješenje do početka izgradnje Akademije fudbala za koju je izrada idejnog rješenja u toku, a koje bi se moglo naći na glasanju u Gradskom vijeću već krajem augusta nakon kojeg se kreće u izradu glavnog projekta. Svima nam se žuri, ali jednostavno se moraju ispoštovati sve zakonske procedure!”, izjavio je direktor stadiona “Bilino Polje” Edin Omić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno