Nogomet

Na današnji dan prije šest godina usvojen je novi statut NK Čelik Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na današnji dan prije 6 godina usvojen je novi statut NK Čelik Zenica!

Nakon borbe navijača koja je trajala gotovo tri godine, tadašnji saziv Skupštine je konačno usvojio prijedlog novog statuta, a 05.01.2017. se smatra jednim od najznačajnijih datuma u novijoj historiji Čelika jer je taj dan klub i zvanično depolitiziran, te je mogao krenuti u proces oporavka i stabilizacije koji traje i danas.

Statut koji je tada usvojen, a koji je uz kozmetičke promjene i danas na snazi je baziran na principu po kojem najvažnije odluke u klubu donose upravo oni koji ga najviše vole – njegovi članovi! Čelikovi članovi biraju klupsko rukovodstvo i tijelo koje nadzire njihovo poslovanje što se smatra jednom od najvećih vrijednosti koje ovaj klub ima.

Članski model je garant opstojnosti Čelika jer omogućava da će članstvo sastavljeno od navijača i simpatizera kluba svojom većinom uvijek donositi najbolje moguće odluke za voljeni klub!

NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno