Info

NA BJELAŠNICI POČINJU PRIPREME ZA NAJBOLJU ZABAVU NA  “TELEMACH WINTERHANA MARKET & FUN ZONA“ Dva mjeseca bogatih i zanimljivih aktivnosti za cijelu porodicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NA BJELAŠNICI POČINJU PRIPREME ZA NAJBOLJU ZABAVU NA  “TELEMACH WINTERHANA MARKET & FUN ZONA“ Dva mjeseca bogatih i zanimljivih aktivnosti za cijelu porodicu

Po uzoru na sve velike svjetske ski centre, Bjelašnica će ove godine, po prvi put organizovati kulturno-sportsku manifestaciju pod nazivom “Telemach Winterhana market &fun zone“. U periodu od 28. decembra 2018. do 28. februara 2019. godine, sve posjetioce očekuje bogat gastro, sportski, rekreativni i zabavni sadržaj za cijelu porodicu.

U okviru “Telemach Winterhana market &fun zone“ sa kućicama i binom, moći ćete pronaći vrhunske gastronomske delicije sa raznosvrsnim izborom internacionalne i domaće „street – food“ hrane, nastupe popularnih DJ-eva, hip-hop, pop i rock bendova, kao i suvenire, te druge zanatske proizvode sa lokalnom i tradicionalnom metodom izrade, a sve to po izuzetno povoljnim cijenama. U sklopu fun zone nalazit će se i dječiji paviljon u kojem će se svakodnevno organizovati igre, zabavne aktivnosti, te kreativne radionice uz nadzor odgajatelja. Također, za djecu će biti postavljen i hockey teren, kao i ski&snowboard škola u kojima će roditelji moći ostaviti djecu certificiranim učiteljima skijanja i bordanja, te sankalište sa snowrocketsima na kojima će biti organizovana mini takmičenja.

Na klizalištima za djecu od 5 do 18 godina, osim termina klizanja i škole klizanja, održavat će se i organizovane posjete učenika iz osnovnih škola širom BiH, te vesele zabave u organizaciji sponzora. U okviru besplatnih sportskih aktivnosti, djeca od 12 do 18 godina moći će prisustvovati školi hokeja, a očekuju vas i hokej turniri, te mnoge zabavne igre. Pored toga u saradnji sa dječjom sportskom školom Proacademia, djeca uzrasta od 5 do 8 godina moći će pohađati ski&snowboard školu. Posjetioci će također imati priliku testirati te naučiti osnove sigurne vožnje na obezbjeđenom poligonu za QUAD &Snowmobile u saradnji sa američkim brandomPolaris a sve to potpuno besplatno.

U sklopu “Telemach Winterhana market &fun zone“ programa očekuje vas, po prvi put na Bjelašnici „Red Bull Home – Run 2019“, zvanična EYOF 2019 fun zona, oficijelna zona utrke „Polarissnowmobilesendurance 2019“, oficijelna zona proglašenja pobjednika Born2Ski.

29.12. je zvanično otvaranje “Telemach Winterhana market &fun zone“ u 11h. Taj dan u našoj fan zoni ćemo ugostiti “Studentske pohode“. Ovim putem obećavamo odličan provod uz program DJ RIO i DJ SharyWary, a nakon toga posjetioci mogu uživati u koncertu Bijelog dugmeta, koji će se održati dvadesetak metara od prostora Winterhane.

30.12. uz full gastro, sportske i adrenalinske ponude na stage-u gostuje DJ Katze.

  1. 12. poslije dnevnog dijela programa od 19.00h DJ Rajot i DJ Katze, nakon dužeg niza godina, upriličiti će doček Nove godine u openair-u “Telemach Winterhana market &fun zone“ na Bjelašnici.

Partneri i sponzori Telemach Winterhane market &fun zone 2019 su: Općina Trnovo, Turistička zajednica Kantona Sarajevo, Grad Sarajevo, JP Sarajevo, ZOI 84, Telemach, Federalna Uprava Civilne Zaštite, EYOF, Red Bull Home Run, AS Holding – Oaza, Vispak, Klas, Maza, Smoki mini, Soko Štark, Dacia – Guma M, Polaris, Pirpa, Mahala hookah bar, Gelender, Stock BH, Zlatna rakija, Bavaria, AVS+, LG, Stanić Trade, Hadžić gradnja, Yassadoo, Limsar, GMS Outdoor, Atomic Comprexd.o.o. i Config.

Medijski partneri: Radio Sarajevo, ski.ba, bhsportlife, N1, Nova TV BH, LiliumDigital , LIFE i Akta.ba

Organizatori manifestacije su: Infinity Marketing Solutions,Teammdoo, UR Staza, New Event i Underground rock club.

Dva mjeseca najbolje zabave su pred nama, stoga provedite ovu zimu na Bjelašnici i uživajte u brojnim, zanimljivim aktivnostima i događajima sa porodicom i prijateljima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno