Zločini

Na Bistričaku ŠPD-u ukradena drva sa lagera, iz podruma “Dobojputeva” ukradene kosilice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Bistričaku ŠPD-u ukradena drva sa lagera, iz podruma “Dobojputeva” ukradene kosilice – Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

Na lokalitetu Bistričaka, sa lagera vlasništvo Javnog preduzeća “Šumsko-privredno društvo Zeničko-dobojskog kantona” d.o.o. Zavidovići, od strane nepoznatih lica je izvršeno krivično djelo krađe, na način da su izvršioci iskoristili neobezbijeđenost prostora, te otuđili 3,5 kubnih metara bukovog, ogrijevnog drveta. Od strane policijskih službenika su poduzete mjere na dokumentovanju i rasvjetljavanju izvršene krađe.

U ulici Aleja Šehida, izvršena je teška krađa u podrumske prostorije firme „Dobojputevi“ d.d. Doboj Jug, iz kojih su tom prilikom od strane nepoznatog izvršioca otuđene dvije kosilice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Visoko

U mjestu Donja Zimča bb, u ugostiteljskom objektu vlasništvo lica O.M., došlo je do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom između lica B.M. i B.M., sa jedne strane i lica Dž.A.. i Dž.S., sa druge strane, kojom prilikom je lice Dž.A. zadobilo teške tjelesne povrede, dok su lica Dž.S., B.M. i B.M. zadobila lakše tjelesne povrede, kao i lice K.A., koje je pokušalo da rastavi i umiri učesnike ove tuče. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda, u kojim je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno