Biznis

MyIute: 10.000 korisnika iz BiH upravlja svojim finansijama uz pomoć MyIute aplikacije

Podijeli ovu vijest:

Ukoliko želite postati svoj lični bankar, pravo je vrijeme da instalirate MyIute aplikaciju. MyIute aplikacija nudi mnoge pogodnosti koje se mogu koristiti preko pametnog telefona ili tableta.  Putem ove aplikacije na vrlo jednostavan način moguće je doći do svih potrebnih informacija i novih ponuda IuteCredit-a. Tako je, na primjer, iz udobnosti vlastitog doma moguće podnijeti zahtjev za kredit, pregledati stanje uplaćenih rata kredita ili podnijeti zahtjev za odgodu plaćanja. MyIute nudi i dodatnu pogodnost praćenja odličnih ponuda za kupovinu roba i usluga na rate preko servisa IutePay.

PROČITAJTE I:   Snažan skok bh. izvoza na startu godine, s regionom imamo suficit

Koristeći aplikaciju vaše finansije su dostupne 24/7, što osjetno štedi vrijeme provedeno u redovima za čekanje. Cjelokupan proces obrade kredita odvija se izrazito brzo i jednostavno. Nakon popunjavanja osnovnih podataka kroz aplikaciju za koje je potrebno manje od 2 minute i preliminarnog odobrenja kredita, sve što je potrebno je jedan odlazak u najbližu poslovnicu kako bi potpisali dokumentaciju. Novac je dostupan na računu isti dan, a odnedavno se može isplatiti i putem BH Pošte, čak i subotom i nedjeljom.

PROČITAJTE I:   VIDEO: Vlada ZDK usvojila program podsticaja u poljoprivredi: Za animalnu i biljnu proizvodnju 3,5 miliona KM

Klijenti MKD IuteCredit prepoznali su benefite aplikacije, pa sve aktivnije koriste besplatnu aplikaciju MyIute koju je do sada preuzelo više od 10.000 korisnika u Bosni i Hercegovini. Jednostavnost, brzina i sigurnost sinonim su za MyIute aplikaciju.

Aplikaciju je moguće preuzeti putem linkova sa Google store i Apple store.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010