Zločini

Muškarac automobilom sletio s autoputa, u drugoj nesreći povrijeđen motociklista

Muškarac automobilom sletio s autoputa, u drugoj nesreći povrijeđen motociklista – Dvije osobe su povrijeđene u dvije saobraćajne nezgode koje su se dogodile u Zeničko-dobojskom kantonu. Jedna osoba povrijeđena je u nezgodi koja se dogodila oko 11:45 sati na autoputu A1, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

 Naime, automobil marke Nissan stranih registarskih oznaka sletio je s autoputa u općini Kakanj, mjestu Doboj, na lokalni put. Tom prilikom povrijeđen je 48-godišnji L. M. iz Vareša. Povrijeđeni muškarac prebačen je u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje mu se utvrđuje stepen povreda i ukazuje ljekarska pomoć.  Zbog ove saobraćajne nezgode koja se dogodila na dionici autoputa A-1 Visoko-Kakanj, do završetka policijskog uviđaja saobraća se sporije, preticajnom trakom, javili su iz BIHAMK-a.

Također, zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Moševac na magistralnom putu M-17 Maglaj-Doboj, saobraća se jednom trakom naizmjenično. U sudaru putničkog motornog vozila i motocikla oko 11:55 sati povrijeđen je vozač motocikla koji je prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje mu se također utvrđuje stepen povreda i ukazuje ljekarska pomoć.

 
loading...