Zločini

MUP ZDK: Tri krađe i pucnjava

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području ZE-DO kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje. Na području ZE-DO Kantona prijavljeno je 10 krivičnih djela.

U ul. Travnička cesta, izvršena je krađa jednog frižidera vl. “I novine”. Od strane službenika policije frižider je pronađen i predat radnici K.A. Uviđaj izvršen od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije PU I.

U ul. ul.Crkvice kod broja 44 izvršena je krađa u kiosk vl.”Tabacco presa” iz kojeg je otuđena neutvrđena količina cigareta. Uviđaj izvršen od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije PU I

U ul. Bilimišće br 68 izvršena je krađa u prostorije fast -fooda “Trend” vl.B.Z. iz kojeg je otuđen jedan mlin za kafu. Uviđaj izvršen od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije PU I

U ul. Crkvice kod broj 24 od strane P. E. (1978.) iz Zenice došlo je do upotrebe vatrenog oružja prema J. A.,kojom prilikom je ispaljeno više hitaca. Povređenih lica nije bilo, dok je na objektu kladionice “Formula” došlo do oštećenja lima. Slobode su lišeni P. E., K. H., J.A., i M.M. svi iz Zenice. Uviđaj izvršen od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije PU I.

Na području ZE-DO kantona dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u dvije saobraćajne nezgode dva lica su zadobila lakše tjelesne povrede. Na svim putnim pravcima na području ZE-DO kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja. Na području ZE-DO kantona nije bilo požara i eksplozija.

MUP ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno