Nesreće

MUP ZDK: pogibja u Jelahu, droga u Crkvicama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ulici Crkvice, od strane A.I. iz Zenice, izvršeno je krivično djelo posjedovanjem narkotičkih sredstava. A.I. je lišen slobode i zadržan u službenim prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Javni red i mir je narušen u 12 slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Tešanj

Na magistralnom putu M-4, u mjestu Jelah, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Golf III“, registarskih oznaka 058-K-497, kojim je upravljao D.M. (Muhamed Dizdarević zvani Opa) iz Tešnja, i putničko motorno vozilo marke „Fiat-Bravo“, registarskih oznaka 094-A-134, kojim je upravljao B.A. iz Tešnja. Tom prilikom, navedeni vozač D.M., (Dizdarević) rođen 1964. godine, je smrtno stradao, vozač B.A. je zadobio lake tjelesne povrede, dok je saputnica u vozilu „Fiat-Bravo“, R. A., zadobila teške tjelesne povrede. Od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK.

Na području Kantona dogodilo se još 14 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su tri lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

(Bh.novosti/MUP ZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno