Zločini

MUP ZDK: Krađe, napadi, provale…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području Kantona javni red i mir je narušen u devet slučajeva, kojom prilikom su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

U naselju Crkvice na broju 66, izvršena je teška krađa u prodavnicu “Konzum”, odakle je tom prilikom otuđena neutvrđena količina cigareta i alkoholnog pića. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U naseljenom mjestu Putovići na broju 37, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “Golf II”, registarskih oznaka O43-A-480, vlasništvo Š.J. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U ulici Londža kod broja 92, na parking prostoru, izvršeno je krivično djelo oštečenje tuđe stvari tako što je nepoznato lice podesnim predmetom oštetilo putničko motorno vozilo marke “Audi”, registarskih oznaka A56-J-383, vlasništvo M.A. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U ulici Kočevska čikma broj 2, izvršena je teška krađa u poslovni prostor društva za trgovinu i promet “Altaira” d.o.o. Zenica. Tom prilikom od strane nepoznatog lica otuđen je laptop marke “Toshiba”, dva ručna sata, te određena količina kozmetičkih preparata. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U ulici Maršala Tita, od strane nepoznate muške osobe, na drzak način, izvršena je krađa zlatnog lančića vlasništvo oštećene B.A. iz Zenice. Od strane službenika policije poduzete mjere na otkrivanju izvršioca ovog krivičnog djela.

Na području Kantona dogodilo se trinaest saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno