Nesreće

MUP ZDK: Krađa, napad, udes, požar…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ulici Trg Alije Izetbegovića, izvršena je krađa tri novčanika iz UO „Jazz“. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

ulici Sarajevska, u bašti UO „Pub“, od strane dva nepoznata lica izvršen je fizički napad na P.D. iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U ulici Travnička cesta, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Opel-Kadet“, registarskih oznaka J93-M-349, kojim je upravljala M.J. iz Zenice, i putničko motorno vozilo marke „VW-Golf“, registarskih oznaka 134-M-540, kojim je upravljao L.E. iz Zenice. Tom prilikom, navedeni vozač M.J. zadobila je lake tjelesne povrede, dok je suvozač iz istog vozila, H.R. iz Bugojna, zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Klopče br. 50, grad Zenica, došlo je do požara na napuštenoj kući koja je otkupljena od strane JP Auto ceste FBiH od B.V. iz Zenice. Na lice mjesta je izašla Vatrogasna brigada koja je zbog nepristupačnosti terena požar samo nadzirala, u 08,00 sati na lice mjesta izišla uviđajna ekipa OKP PU I na čelu sa kantonalnim tužiocem, te je lice mjesta fotografisano, a od strane policijskih službenika sačinjena zabilješka.

Na putu M-17 u mjestu Topćič Polje, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Ford“, registarskih oznaka E48-J-590, kojim je upravljao Ć.J. iz Zavidovića, i putničko motorno vozilo marke „VW-Passat“, registarskih oznaka T24-M-063, kojim je upravljao F.M. iz Zenice. Tom prilikom, Ć.J. je zadobio teške tjelesne povrede, a F.M. lake tjelesne povrede.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno