Nesreće

MUP: Požar na kući, krađa trafoa, udes..

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području ZE-DO kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede.U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje. U mjestu Lašva izvršena je krađa trafoa vl.”Elektroprivrede BiH”.Izvršen uviđaj od strane službenika OKP PU I.

Na području Ze-Do kantona dogodile su se 24 saobraćajne nezgode, u tri saobraćajne nezgode jedno lice je zadobilo teže i šest lica lakše tjelesne povrede. Na magistralnom putu M-17 u mjestu Pečuj dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv marke “Pasat” reg.broja T91-M-149 kojim je upravljao B.Š. iz Zavidovića i pješak A.Z. iz Zenice, koja je zadobila teže tjelesne povrede.Izvršen uviđaj. Na svim putnim pravcima na području ZE-DO kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja.

Obavještena je PS Centar da u mjestu Gornja Gračanica br.3 došlo do požara kuće vl.J.N. Požar lokalizovan od strane službenika vatrogasne jedinice Zenica. Tom prilikom nastupila je materijalna šteta, povrijeđenih lica nije bilo. Uviđaj će se vršiti narednog dana.Upoznat tužilac. U mjestu Starina izvšena je paljevina sjena vl.F.M. gdje je izgorjelo oko 200 kg. sijena.Sačinjena službena zabilješka te lice mjesta fotografisano od strane službenika uniformisane policije. Na području ZE-DO kantona nije bilo eksplozija.

MUP ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno