Zločini

MUP: napad na tržnici, krađa u Stranjanima

MUP: napad na tržnici, krađa u Stranjanima
MUP: napad na tržnici, krađa u Stranjanima
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

MUP: napad na tržnici, krađa u Stranjanima- Evidentirano je 11 krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (3), Policijske uprave II u Visokom (2), Policijske uprave III u Zavidovićima (4) i Policijske uprave IV u Tešnju (2).

U mjestu Stranjani, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo Š.M., iz koje je tom prilikom otuđena određena količina raznih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Na platou JP „Tržnica“, od strane lica: B.H., B.A. i J.A., sva iz Zenice, izvršeno je krivično djelo nanošenjem lakih tjelesnih povreda licu M.Š. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Mustafe Čauševića, po naredbi Općinskog suda u Zenici, od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I izvršen je pretres stana u vlasništvu B.M., kojom prilikom je pronađena suha zeljasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, bruto težine 0,50 grama. Lice B.M. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno