Zabava

Multiplex Ekran Zenica: pretprodaja ulaznica za premijere nova dva filma

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran Zenica: pretprodaja ulaznica za premijere nova dva filma – Zadovoljstvo nam je najaviti vam premijere i početak pretprodaje ulaznica za dva nova filmska naslova koji će se u oktobru naći na rasporedu našeg multiplexa: bh. premijera trilera snimljenog prema svjetskom bestselleru „SNJEŠKO“ (SNOWMAN) i svjetsku premijeru dugoiščekivane Marvelove priču o borbi za opstanak THOR: RAGNAROK (3D).

SNJEŠKO (SNOWMAN)
Premijerna projekcija SRIJEDA 18.10. u 20:30 sati

Michael Fassbender („X-Men“), Rebecca Ferguson („Nemoguća Misija – Otpadnička nacija“), Charlotte Gainsbourg („Dan nezavisnosti: Nova prijetnja“) i J. K. Simmons igraju u filmu „Snowman“, zastrašujućem trileru redatelja Tomas Alfredsona („Pusti pravog da uđe“), zasnovanom na svjetskom bestseleru Jo Nesboa. Kad glavni detektiv elitnog kriminalističkog odjeljenja (Fassbender) počne da istražuje nestanak žrtve prvog snježnog dana, uplašit će se da je neuhvatljivi serijski ubica možda ponovo aktivan. Uz pomoć genijalnog regruta (Ferguson), ovaj policajac će morati da poveže deceniju stare slučajeve s brutalnim novim ukoliko želi da nadmudri ovo nezamislivo zlo prije nego što snijeg ponovo padne.

Trailer pogledajte na linku:

THOR: RAGNAROK (3D)
Premijerna projekcija SRIJEDA 25.10. u 20:15 sati

U filmu Thor: Ragnarok studija Marvel, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Trailer pogledajte na linku:

Ulaznice su u pretprodaji možete rezervisati na blagajnama Multiplexa Ekran ili na broj 032 407 518 svaki dan od 16:30 sati.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno