Zenica

Multiplex Ekran Zenica – Kafa sa… gost: Senaid Begić 13.2. u 19 sati

Multiplex Ekran Zenica – Kafa sa… gost: Senaid Begić 13.2. u 19 sati – Multiplex Ekran Zenica u suradnji sa Unijom studenata Univerziteta u Zenici počinje sa organizacijom niza događanja gdje će ponuditi mladim osobama, prije svega studentskoj populaciji, edukativni prostor i mjesto susreta njihove generacije uz ugodno druženje i zabavu, gdje će imati priliku upoznati ljude za životnim pričama, inspiracijskim temama i drugačijim viđenjem života nego uobičajnog.

Projekat Kafa sa…  koncipiran je kao javni razgovor sa poznatim ličnostima, ali i sa običnim ljudima koji imaju   životne priče vrijedne spomena, ličnosti koje pokušavaju mijenjati našu stvarnost i ličnosti iz svijeta showbiza i sportske i muzičke scene.

Posjetioci će imati priliku, pored toga da čuju i nauče nešto novo,  da osvoje i vrijedne nagrade. Svaki posjetioc će pri dolasku dobiti kupon sa rednim brojem, a u toku razgovora gost će izvlačiti iz bubnja sretnog dobitnika neke od nagrada sponzora ovog projekta. Također, u pauzama će biti organizovani razni turniri, kvizovi, nastupi muzičara i Stand up komičara i sl., sve u svrhnu dinamičnosti i zanimljivosti projekta Kafa sa…

Gost ovosedmične Kafe sa… je SENAID BEGIĆ, zastupnik u skupštini Zeničko-dobojskog kantona

Mjesto dešavanja :  VIP club Multiplexa Ekran
Vrijeme dešavanja :  Ponedjeljkom u 19:00h
Početak aktivnosti : 13.02.2017. god.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem