Zabava

Multiplex Ekran – raspored filmova od 16. februara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran – raspored filmova od 16. februara – Od 16. februara na programu Multiplexa Ekran Zenica najgledaniji triler godine “PODIJELJEN” i urnebesna komedija “RAT PROFESORA”

 

PODIJELJEN (SPLIT)

Redatelj, scenarista i producent M. Night Shyamalan vraća se s novim originalnim trilerom „Podijeljen“ koji se bavi misterioznim i zabačenim dijelovima poremećenog uma jednog čovjeka.

Iako je Kevin (James McAvoy) iskazao 23 ličnosti svom psihijatru, dr Fletcher (Betty Buckley), jedna je još uvijek u sijenci, ali se sprema da se ispolji i nadvlada sve ostale.

Primoran da otme tri tinejdžerke koje predvodi svojeglava i oštroumna Casey (Anya Taylor-Joy), Kevin započinje borbu za preživljavanje sa svim ličnostima unutar sebe, kao i onima okolo, dok se zidovi među njegovim identitetima ruše.

 

Termini projekcija svaki dan od: 19:00 i 21:15 sati

Trailer film “Podijeljen” možete pogledati na linku:

RAT PROFESORA (FIST FIGHT)
Rat profesora je urnebesna komedija u kojoj Ice Cube izaziva Charlie Daya na tuču ispred škole. Priča prati dva nastavnika koji dolaze u sukob. Na jednoj strani je Day koji igra ulogu blagog čovjeka a na drugoj je puno grublji Cube koji ga izaziva na dvoboj. Niti nijedna od njihove dvije životne filozofije ne funkcionira u javnoj školi te sukob postaje puno veća metafora za sistem i stvari koje se trebaju promijeniti. U sporednim su ulogama Tracy Morgan, Dean Norris, Christina Hendricks te Jillian Bell.

Termin projekcija svaki dan od: 20:00 sati

Trailer film “Rat profesora” možete pogledati na linku:

http://https://www.youtube.com/watch?v=NQAWClFdi1c

EKRAN PR TEAM www.multiplexekran.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno