Zabava

Multiplex Ekran najava: avantura “AQUAMAN” i animirana akcija “SPIDER-MAN: Novi svijet”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svjetska premijera fantastične avanture „AQUAMAN” koju je režirao James Wan na programu Multiplexa “Ekran” Zenica, a za najmlađe animirana akcija “SPIDER-MAN: Novi svijet”

Od 13. decembra publiku u Multiplexu “Ekran” Zenica očekuje još jedna itekako atraktivna filmska sedmica. Kada je riječ o novim filmovima, publika će uživati u svjetskoj premijeri filma “AQUAMAN”, fantastičnoj, akcijom nabijenoj avanturi studija Warner Bros. U glavnoj ulozi je Jason Momoa a film je režirao James Wan, poznat po franšizi Prizivanja i Brzi i žestoki. Najmlađa publika će uživati u novom Spider-Man svijetu, te upoznati novi svijet Miles Moralesa koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta. I u narednoj sedmici prikazuje se film Smrtonosne mašine, Petera Jacksona, reditelja filmova Gospodar Prstenova i Hobit. Također, na programu su i filmovi CREED II, JUŽNI VETAR, ASTERIX I GRINČ, što je svakako dovoljno razloga da publika u vrijeme hladnih, prednovogodišnjih dana uživa u ugodnom ambijentu Multiplexa „Ekran“ Zenica.

AQUAMAN
AQUAMAN je još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros. U glavnoj ulozi je Jason Momoa a film je režirao James Wan, poznat po franšizi Prizivanja i Brzi i žestoki. AQUAMAN otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Jasona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još nemali broj fantastičnih glumaca. Ocean Mastera glumi Patrick Wilson, Amber Heard glumi kraljicu mora Meru, a Willem Dafoe je Aquamanov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oscar® Nicole Kidman glumi kraljicu Atlannu, dok je Temuera Morrison preuzeo ulogu Aquamanovog oca.
Termini projekcija svaki radni dan od: 18:00 i 20:30

Spider-MAN: Novi svijet

Radi se o novom Spider-Man svijetu i potpuno drukčijoj priči koja će nas natjerati da preispitamo sve što smo do sada znali o najpoznatijem čovjek-pauku na svijetu. U priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije sam.

Termini projekcija svaki dan od: 17:30sati
subota /15. dec./ – od 10:30,12:30, 13:30 i 17:00 sati
nedjelja /16.dec./ – od 10:30,12:30, 13:30 i 17:00 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno