Zabava

MULTIPLEX EKRAN najava: “ALIEN: SAVEZ”, drama “KRUG” te PRETPREMIJERNA “PIRATI S KARIBA: SALAZAROVA OSVETA (3D)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

MULTIPLEX EKRAN najava: – Od 18. maja ne propustite pogledati nevjerovatni SF triler “ALIEN: SAVEZ” i dramu koja će vas ostaviti bez daha “KRUG” a 24.05. od 20:30 sati  uživajte u PRETPREMIJERNOJ projekciji filma “PIRATI S KARIBA: SALAZAROVA OSVETA (3D)”

ALIEN: SAVEZ (ALIEN: COVENANT)
Ridley Scott se vraća svemiru koji je stvorio sa novim poglavljem revolucionarne Alien franšize, Alien: Savez.Posada broda Covenant, na putu je prema drugoj strani galaktike, gdje otkrivaju ono za što misle da je nepoznati raj, ali je to zapravo mračan i opasan svijet. Međutim, kada otkriju mračnu tajnu koju skriva nepoznati svijet, morat će isplanirati put za bijeg. U glavnim ulogama ćemo gledati nominiranog za nagradu Oscar®, Michaela Fassbendera, Katherine Waterston, Billyja Crudupa, Dannyja McBridea, Demiána Bichira te mnoge druge. Redatelj filma je neponovljivi Ridley Scott, a scenarij potpisuju Jack Paglen (Transcendence) i Michael Green (Green Lantern).

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

KRUG (CIRCLE)
U ovom napetom tehnološkom trileru nitko nije posve siguran jer svi uvijek gledaju. Ponašate li se bolje ili gore kada znate da vas netko promatra? The Circle, film snimljen prema svjetskom best selleru, obrađuje temu morala u bliskoj budućnosti. U prvom redu su prikazane posljedice tehnologije u odnosu na želju pojedinca da bude prisutan u svijetu u kojem je moć izjednačena sa brojem online sljedbenika.  James Ponsoldt donosi nam slojevitu priču o Mae Holland (Emma Watson), mladoj djevojci ustrajnoj da ostvari karijeru u informatičkom svijetu. Pridružuje se tehnološkoj i socijalnoj nemani, tvrtki The Circle, gdje vrlo brzo dokazuje svoju vrijednost i uspinje se u hijerarhiji kompanije.

 Termin projekcija svaki dan od: 17:00, 19:00 i 21:00 sati

PIRATI S KARIBA: SALAZAROVA OSVETA (3D)
(PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES)
PRETPREMIJERA 24.05. u 20:30 sati

U ovom uzbudljivom nastavku vidjećemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom pobjegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u namjeri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka. Njegova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit, genijalnim i prelijepim astronomom, i Henrijem, tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice.

Termin PRETPREMIJERNE projekcije 24.05. od 20:30 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno