Info

Muftijstvo zeničko organizovalo iftar za studente i mlade

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muftijstvo zeničko organizovalo iftar za studente i mlade – U okviru ramazanskih aktivnosti Muftijstva zeničkog, u ponedjeljak 11. juna 2018. godine u Maglaju je organiziran iftar za studente i mlade sa područja Muftiluka zeničkog.

Iftaru su prisustvovali Edin ef. Kavazović, izaslanik muftije zeničkog, Nevres ef. Hodžić, glavni imam Medžlisa IZ Maglaj, Sumedin ef. Kobilica, koordinator Mreže mladih Muftijstva, kao i 210 studenata i mladih sa područja sedam medžlisa Muftiluka zeničkog.

Nakon pozdravne riječi glavnog imama, prisutnima su se obratili koordinator Muftijstva i izaslanik muftije zeničkog, koji su, između ostaloga, ukazali na blagodati Mubarek Ramazana, apostrofirali značaj nauke u islamu i važnost očuvanja moralnih vrijednosti kod muslimana, posebno kod omladine, naglašavajući da našoj Bosni i našem narodu trebaju mladi ljudi koji su hrabri i odlučni, obrazovani i odgovorni, ponosni i časni, puni samopouzdanja i samopoštovanja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno