Zenica

Muftija zenički primio predstavnike Udruženja hadžija “Svjetlost-Te” iz Tešnja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muftija zenički primio predstavnike Udruženja hadžija “Svjetlost-Te” iz Tešnja – Muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović u svom Uredu u Zenici primio je predstavnike Udruženja hadžija ”Svjetlost-Te” Tešanj.

Prijemu u Uredu muftije prisustvovali su: h. Besim ef. Bedak, predsjednik Udruženja, h. Mujo Šišić, član Upravnog odbora Udruženja, h. Fadil Hadžimehić, član Nadzornog odbora Udruženja i hfz. mr. Nermin ef. Ibrahimović, sekretar Udruženja.

Hadži Besim ef. Bedak, predsjednik Udruženja, upoznao je muftiju sa osnovnim informacijama o Udruženju hadžija ”Svjetlost-Te”, ističući da je ovo Udruženje osnovano 3. 6. 2016. godine, da udruženje broji 127 članova, te da su za nešto više od godinu djelovanja pomagali različite kategorije društva, pogotovo starije i iznemogle u nabavci ogrjeva, lijekova i prehrambenih artikala, a organizirali su i nekoliko druženja i ekskurzija za članove Udruženja.

Muftija zenički zahvalio se predstavnicima Udruženja hadžija na posjeti i čestitao na aktivnostima definiranim Statutom i ciljevima Udruženja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno