Zenica

Muftija zenički primio predsjednika i članove upravnog odbora UG ”Progress centar” Travnik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U četvrtak 09. februara 2017. godine muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović u svom uredu u Zenici primio je predsjednika i članove Upravnog odbora Udruženja građana ”Progress centar” Travnik, gosp. Abdulkadira Indžića, doc. dr. Hamida indžića i gosp. Mustafu Indžića.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima saradnje i realiziranja zajedničkih projekata UG ”Progress centar” i Muftijstva zeničkog.
Predsjednik Upravnog odbora Udruženja gosp. Abdulkadir Indžić upoznao je muftiju o aktivnostima Udruženja, ističući da je UG ”Progress centar” osnovano u maju mjesecu 2008. godine, te da mu je osnovna zadaća realiziranje projekata iz oblasti kulture, obrazovanja i humanitarnog rada.

Nakon što se zahvalio na posjeti, muftija zenički čestitao je rukovodstvu ”Progress centra” na aktivnostima, te je izrazio spremnost na saradnju na projektima od obostranog interesa Muftijstva zeničkog i UG ”Progress centar”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno