Zenica

Muftija zenički primio najbolje muallime Muftiluka zeničkog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muftija zenički primio najbolje muallime Muftiluka zeničkog – U utorak 19. septembra 2017. godine, u okviru obilježavanja nove hidžretske 1439. godine, u Uredu muftije zeničkog organiziran je prijem za najbolje muallime na području medžlisa Islamske zajednice Muftiluka zeničkog za 2016/17. mektebsku godinu.

Prijem koji je upriličio muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović organiziran je u čast sljedećih muallima: Safet ef. Murtić, Medžlis IZ Zenica, Ahmed ef. Muhamed, Medžlis IZ Žepče, Emir ef. Bečić, Medžlis IZ Zavidovići, mr. Ismet ef. Burajić, Medžlis IZ Maglaj, hfz. mr. Nermin ef. Ibrahimović, Medžlis IZ Tešanj, Haris ef. Bečić, Medžlis IZ Doboj i Džemail ef. Hodžić, Medžlis IZ Teslić.

Obraćajući se najboljim muallimima muftija zenički čestitao je na postignutim rezultatima i iskazanoj odgovornosti, te istakao da je mekteb najvažniji posao imama.

Također, muftija je muallimima čestitao Novu hidžretsku 1439. godinu.

Prijem za najbolje muallime završen je dodjelom priznanja, nagrada i knjiga.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno