Zenica

Muftija zenički primio direktora RTV Zenica

Muftija zenički primio direktora RTV Zenica – U utorak 14. 05. 2019. godine muftija zenički hfz. doc. dr. Mevludin ef. Dizdarević u svom Uredu u Zenici primio direktora RTV Zenica gosp. Nandina Škrbića.

Na sastanku, kojem su prisustvovali i saradnici gosp Škrbića: gosp. Adis Čolaković, gosp. Sanel Hasanović, gosp. Taib Bajramović i gosp Sinan Gluhić, kao i Edin ef. Kavazović, rukovodilac Službe za vjerske poslove i obrazovanje Muftijstva, razgovaralo se o saradnji Muftijstva zeničkog i RTV Zenica u produciranju i emitiranju ramazanskog programa, realiziranju direktnog prijenosa svečanosti dodjele Murasele muftiji zeničkom koja će biti upriličena u petak 24. maja 2019. godine u Sultan-Ahmedovoj džamiji u Zenici, realiziranju direktnog prijenosa bajram-namaza, te o drugim vidovima saradnje Muftijstva zeničkog i RTV Zenica.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem