Zenica

Muftija zenički posjetio Univerzitet u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muftija zenički posjetio Univerzitet u Zenici – U utorak 21. novembra 2017. godine muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović posjetio je Univerzitet u Zenici, gdje se susreo sa rektorom prof. dr. Damirom Kukićem.

Sastanku u Rektoratu prisustvovali su i prof. dr. Enes Hašić, prorektor za nastavu i studentska pitanja i prof. dr. hfz. Halil Mehtić, dekan Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici.

Muftija zenički čestitao je rektoru izbor na ovu funkciju i poželio mu uspješan rad, a na sastanku se razgovaralo o pitanju redefiniranja statusa Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici iz statusa pridružene članice u status stalne članice Univerziteta u Zenici, kao i mogućnostima unaprijeđenja saradnje Muftijstva zeničkog i Univerziteta u Zenici, posebno na projektu doedukacije imama.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno