Info

Muftija zenički i dekan IPF u Zenici posjetili Medžlis IZ Zavidovići

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muftija zenički i dekan IPF u Zenici posjetili Medžlis IZ Zavidovići – U utorak 27. decembra 2016. godine muftija zenički dr. Ejub ef. Dautović i dekan Islamskog padagoškog fakulteta u Zenici prof. dr. hfz. Halil Mehtić posjetili su Medžlis Islamske zajednice Zavidovići.

Tom prilikom, muftija zenički i dekan IPF susreli su se sa glavnim imamom Medžlisa Islamske zajednice Zavidovići Izet ef. Čamdžićem, a nakon susreta sa glavnim imamom muftija i dekan su prisustvovali stručnom seminaru za imame medžlisa IZ Zavidovići, Žepče i Maglaj.

Stručnim seminarom za imame pomenutih medžlisa Islamske zajednice, koji je organiziran u Gradskoj džamiji u Zevidovićima, završen je ciklus seminara za imame Muftiluka zeničkog u mjesecu decembru, na kojima su dekan IPF u Zenici i muftija zenički imamima predstavili temu ”Muhammed, a.s., kao paradigma savršenog odgajatelja”.

Muftija zenički obavijestio je imame da će ciklus stručnih seminara biti nastavljen i u narednoj godini, sve do mjeseca jula.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno