Zenica

Muftija zenički dodijelio priznanje ministru dr. Adilu Osmanoviću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muftija zenički dodijelio priznanje ministru dr. Adilu Osmanoviću – U nedjelju 26. februara 2017. godine, nakon održane 4. redovne skupštine Medžlisa Islamske zajednice Teslić, muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović dodijelio je priznanje za doprinos u radu i afirmaciji Islamske zajednice ministru civilnih poslova BiH dr. Adilu Osmanoviću.

Ističući motive koji su ga rukovodili prilikom donošenja odluke o dodjeli navedenog priznanja muftija zenički naglasio je doprinos ministra Osmanovića u radu Medžlisa Islamske zajednice Teslić, prije svega u segmentu izgradnje infrastrukture. Posebnu zahvalnost ministru muftija je iskazao za učešće u rekonstrukciji gradske džamije Stenjak u Tesliću, imajući u vidu činjenicu da je ministar Osmanović bio na čelu građevinskog odbora za izgradnju ove džamije.

Također, muftija zenički izrazio je očekivanje da će ministar i ubuduće podržavati projekte Islamske zajednice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno