Info

Foto: Mostovi Prijateljstva u Srbiji i Crnoj Gori

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Mostovi Prijateljstva BiH u Srbiji i Crnoj Gori – Delegacija Asocijacije Mostovi Prijateljstva BiH-Zenica je realizovala (8-10.04) posjetu općinama Rožaje i Bijelo Polje u Crnoj Gori i općini Novi Pazar u Srbiji.
U općini Rožaje smo u sjedištu općine se susreli sa načelnikom općine Ejupom Nurkovićem i njegovim saradnicima gdje smo razgovarali o budućoj saradnji i zajedničkim projektima.
Takođe smo razgovarali i parlamentarcem Skupštine Crne Gore Rašidom Sijarićem iz općine Bijelo Polje. Poslije posjete općinama u Crnoj Gori, delegacija Asocijacije Mostovi Prijateljstva posjetila je i općinu Novi Pazar u Srbiji gdje je posjetila sjedište Bošnjačkog nacionalnog vijeća Sandžaka i susreli se sa generalnim sekretarom BNV Ahmedinom Škrijelj.
Razgovarali smo o budućoj saradnji između BNV i Asocijacije Mostovi Prijateljstva kao i o zajedničkim aktivnostima i projektima. Aktivnosti Mostova Prijateljstva se realizuju prije svega na području BiH, ali će u budućem periodu veliki broj aktivnosti biti realizovan sa partnerskim organizacijama, institucijama u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji i drugim prijateljskim državama.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno