Ostali sportovi

Mostarska lasta Lorens Listo pobjednik skokova i u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mostarska lasta Lorens Listo pobjednik skokova i u Zenici – Mostarac Lorens Listo pobjednik je Prvih međunarodnih skokova u vodu “Zenica 2018” lasta stilom sa popularne “desetke” na Gradskim bazenima u Zenici, u organizaciji zeničkog skakača Mustafe Šarića, koji je završio kao peti.

Mostarac Lorens Listo pobjednik je Prvih međunarodnih skokova u vodu “Zenica 2018” lasta stilom sa popularne “desetke” na Gradskim bazenima u Zenici, u organizaciji zeničkog skakača Mustafe Šarića, koji je završio kao peti.

Listo je za trijumf u dva skoka skupio 58 bodova, drugi je bio Igor Arsenić iz Banja Luke s 57,5, a treći Aleksandar Aleksić iz Užica s 57 bodova.

Na ovom je takmičenju nastupilo 13 skakača iz BiH te Aleksandar Aleksić iz Užica u Srbiji. Sudije su bili “legendarni Mostarac” Emir Balić, zatim Branko Bogičević iz Srbije te Sanel Selman iz Zenice, koji se na početku i oprostio od aktivnog skakanja.

Oproštajni skok izveo je i Kemal Pehlivanović iz Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno