Biznis

MojSan SHOP Zenica u potpuno novom ruhu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica City centar je postao bogatiji za potpuno renovirani i unaprijeđeni sleeping studio branda MojSan kojim ova domaća kompanija u potpunosti odgovara na moderne zahtjeve tržišta glede prezentacije i asortimana proizvoda za spavanje.

MojSan SHOP Zenica već devet godina vrlo uspješno opslužuje tržište Zenice i zeničke regije sa proizvodima visokog kvaliteta što je rezultat specifičnog, vrlo profesionalnog pristupa kompletnom procesu, od prezentacije, savjetovanja pa sve do isporuke.

Aktualne ankete kojima se redovno provjeravaju nivoi zadovoljstva kupaca MojSan SHOP Zenica, pokazuju prosječnu ocjenu zadovoljstva brandom MojSan sa 9,75/10.

Visoke ocjene i sve veći broj posjeta rezultat su specifičnog savjetodavnog odnosa sa kupcima kojima je ova lokacija zapravo ambijent u kojem se u mnogome produbljuju znanja o samim proizvodima ali i bitnosti kvalitetnog odabira što često i jeste glavna prevaga u odnosu na konkurente.

Preko 7000 zadovoljnih korisnika naših proizvoda su nam najveći podstreh za dalji rad. Ukoliko ste spremni za novo iskustvo pri odabiru vrhunskih proizvoda za spavanje posjetite nas i otkrijte novitete koje po prvi put prezentiramo kupcima na području Zenice. Od noviteta ističemo segment box spring krevetnih sistema, kao posebnu kategoriju kojoj smo se između ostalog posvetili i razvili modele, Lifter, Wing, Folder & Style a koji obezbjeđuju dodatni prostor za odlaganje i funkcionalnost za manje stanove. Uvijek privlačna mogućnost potpune personifikacije box spring krevetnih sistema glede vrste i boje štofa ili oblika uzglavlja samog kreveta uz rekordan rok isporuke, vjerujemo zvuči vrlo primamljivo. Prednost za kupce je mogućnost kupovine putem kreditnih kartica te putem platnih lista bez kamata do 12 mjeseci  za zaposlene i penzionere. MojSan SHOP Zenica ima dugogodišnju saradnju kroz Ugovore za kreditiranje putem platnih lista sa svim državnim  institucijama i PIO fondom FBiH što je vrlo zanimljiv vid prodaje sa tendencijom rasta obzirom na nepostojanje bilo kakvih kamata i brz sistem obrade narudžbi“, poručuje profesionalni team prodajnih savjetnika iz MojSan SHOP Zenica.

Kontinuitet razvoja i prezentacije vlastitih proizvoda brand MojSan, između ostalog, gradi kroz vlastiti koncept maloprodaje MojSan SHOP sa sedam lokacija i prisustvom u cijeloj BiH.

Sistemi za spavanje koji uključuju krevete, madrace, jastuke te posteljni program kao posebni segmenti roba obzirom na učestalost kupovine zahtjevaju posebnu pažnju pri odabiru što kao bitan momenat ističu u brandu MojSan.

Za sva pitanja posjetite MojSan SHOP Zenica u Zenica City centru, pozovite  032 241 777 ili kontaktirajte putem e-maila [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno