Info

MojSan donacija bolnicama u Mostaru

MojSan donacija
MojSan donacija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

MojSan donacija bolnicama u Mostaru – Donacija branda MojSan Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i Kantonalnoj bolnici Safet Mujić Mostar

Brand MojSan nastavlja projekat donacija madraca za bolnice u Bosni i Hercegovini. Nakon Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla vrijednu donaciju madraca MojSan je 23.10.2015. uručio i Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar te Kantonalnoj bolnici Safet Mujić Mostar.

MojSan je brand koji je svoje društveno odgovorno djelovanje u skladu sa svojim mogućnostima u potpunosti usmjerio na one potrebe koje se čine najpotrebnijim. S’obzirom na činjenicu da je proizvodnja madraca i ostalih proizvoda za spavanje uža specijalnost branda MojSan, u ovoj kompaniji se nadaju da će na ovaj način poboljšati kvalitet boravka u bolnicama za dio pacijenata.

Svaka društveno odgovorna kompanija na svoj način bi trebala pokušati pozitivno uticati na poboljšanje uslova života u sredini u kojoj posluje. Prepoznavanje potreba zajednice i konkretno djelovanje po tom pitanju je bila praksa koju je MojSan slijedio od samog početka. S’tim u vezi se nastavlja i ovaj projekat donacija madraca za bolnice i kliničke centre širom Bosne i Hercegovine i u narednom periodu, a koji će se odvijati sukcesivno u skladu sa planom donacija.
Delibašić-poliuretani d.o.o. Kakanj
Bjelavići bb, 72240 Kakanj, BiH
Web: www.mojsan.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno