Info

Moj svijet – 7. knjiga – Ljudsko tijelo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Disney enciklopedija MOJ SVIJET – Sedma knjiga “Ljudsko tijelo” na kioscima od petka 17. aprila!

Tropik i Egmont predstavljaju novu kolekciju enciklopedija za djecu. Nova serija knjiga nosi naziv Moj svijet i sastoji se od dvanaest bogato ilustriranih knjiga. Edukativne i zabavne, odgovorit će na brojna pitanja o životinjama, biljkama, ljudskom tijelu, svemiru, prirodnim čudima i svemu što nas okružuje. Enciklopedije su organizirane prema jednostavnom sistemu pitanja i odgovora, koji će udovoljiti velikoj dječjoj znatiželji o našoj planeti. Zanimljive činjenice prate odlične ilustracije, fotografije, kvizovi, uz omiljene Disneyjeve junake, sve kako bi čitanje i učenje bilo zabavnije!

Na prvi pogled svaki čovjek izgleda različito od ostalih, ali naša tijela sva rade na isti način. Dišemo, srce nam kuca, postajemo gladni i pospani… Obično ne razmišljamo o onome šta naše tijelo radi. Ali kad bolje razmislimo, naše tijelo je čudesno! Šta se nalazi u tijelu? Koliko kostiju imamo u tijelu? Čemu služi koža? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u bogato ilustriranoj enciklopediji Ljudsko tijelo!
Krenite u zabavnu ekspediciju i potražite svakog petka na kioscima novu knjigu. po cijeni od 7,90KM. Ukoliko propustite neku od knjiga iz kolekcije, nazovite 032/244-744, svakim radnim danom od 9 do 17h, ili poručite putem web stranice www.tropik.ba 

///Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno