Biznis

Moj San – sada i u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Moj San otvorio savremeni studio madraca u shopping centru Džananović – Moj San, renomirani domaći proizvođač madraca i pratećeg programa za spavanje, otvorio je novi prodajni objekat u shopping centru Džananović. 

Radi se o savremenom studiju madraca gdje je moguće vidjeti kompletan asortiman proizvoda. Moj San kao moderna industrija sistema za spavanje ima za cilj obezbijediti kupcu najbolji kvalitet sna. Inovativna, savremena i moderna riješenja, kroz podršku visoke tehnologije, omogućili su ovom brandu poziciju lidera na našem tržištu. Želja za konstantnim napretkom u kvalitetu uz obezbijeđenje zadovoljstva kupaca su timu mladih ljudi iz ove kompanije dali podstrek za educiranjem u polju sistema za spavanje, što za krajnji cilj ima obezbijeđenje kvalitetnog sna za zdrav život. Kreativni pristup pri uvođenju novih proizvoda te osvježavanje linija proizvoda, fleksibilnost i posvećenost kupcu dali su Mom Snu prepoznatljivu reputaciju na našem i susjednim tržištima. U novom studiju madraca je moguće pronaći madrace, nadmadrace, posteljine, jorgane, štep deke, jastuke, latoflekse i krevete. Posjetite Moj San salon na drugom spratu shopping centra Džananović i uvjerite se u kvalitet proizvoda.

Delibasic-Poliuretani d.o.o. Kakanj, Bjelavici bb, 72240 Kakanj, BiH
www.mojsan.ba 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno