Zabava

MOJ JAGUAR (JAGUAR MY LOVE) U kinima od 6. juna

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na redovnom repertoaru naših kina, od četvrtka 6. juna naći će se film koji će oplemeniti naša srca, koji će nas raznježiti i podsjetiti na ono najvažnije u životu, a to je ljubav u svakom njenom obliku.

„MOJ JAGUAR“ (JAGUAR MY LOVE) je emotivna priča o neraskidivoj vezi čovjeka i životinje, o prijateljstvu koje se njeguje bez obzira na izazove i ljepoti prirode koja nas vraća iskonskoj sreći.

Ukoliko ste uživali u filmovima „Mia i bijeli lav“ i „Vuk i lav“ film „MOJ JAGUAR“ će vas oduševiti ljepotom pejzaža, upoznat će vas sa dalekim i egzotičnim kulturama i ganuti odnosom koji se gradi između glavne junakinje i prelijepog mladunčeta jaguara.

O FILMU: Odrasla u amazonskoj prašumi, Otom živi sa Nadom, slatkom bebom jaguara koju je usvojila. Međutim, jedna okolnost primorava Otom da se vrati u Njujork. Otom se ponovo vraća u džunglu kako bi spasila Nadu od ozbiljne opasnosti.

MOJ JAGUAR (JAGUAR MY LOVE) U kinima od 6. juna 2024.

Najveće avanture započinju prijateljstvom!

Režija: Gilles de Maistre

Uloge: Emily Bett Rickards, Lumi Pollack, Wayne Charles Baker

Žanr: porodična avantura

Scenario: Prune de Maistre

Odrasla u amazonskoj prašumi, Otam živi sa Houp (Nadom), slatkom bebom jaguara koju je usvojila. Međutim, jedna okolnost primorava Otam da se vrati u Njujork. Nakon osam godina Otom se ponovo vraća u džunglu kako bi spasila Houp od ozbiljne opasnosti.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno